19
Mayıs
2024
Pazar
KARPUZLU - AYDIN

Yardım bahane hırsızlık şahane

Aydın’ın Germencik ilçesinde meydana gelen olayda yardım etmek için bir şahsı yolda aracına alan 2 şüpheli, şahsın bin 600 TL’sini alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre; Germencik’ten Karpuzlu’ya gitmek için Çatlı köyü kavşağında araç bekleyen A.A. isimli şahsın yanına yaklaşan aracın sürücüsü, kendilerinin de Karpuzlu’ya gittiğini ifade ederek A.A’yı aracına davet etti. A.A. aracın arka koltuğuna oturduğu sırada aracın ön koltuğunda bulunan 50-60 yaşlarındaki diğer şahıs yerinden kalkarak, A.A’nın yanına oturdu. Araç bir süre gittikten sonra sürücü A.A’nın tarafından bulunan kapının açık olduğunu ifade ederek, A.A’dan kapısını kapatmasını istedi.

Kapının kapanmaması üzerine A.A’yı araçtan indiren şüpheliler, “Biz Çine’yi dönüp kapıyı yaptırıp gelelim. Sen burada bizi bekle” diyerek olay yerinden geldikleri yöne doğru hareket etti. Bir süre bekleyen şahıs ceplerini kontrol ettiğinde bin 600 TL parasının yerinde olmadığı fark etti. Durumun haber verilmesi üzerine inceleme yapan jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 17:50:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?