17
Mayıs
2024
Cuma
KARPUZLU - AYDIN

Yol sorunu tatlıya bağlandı

Karpuzlu İlçesi’nde kamyonlarla maden taşıyarak yolları bozan maden şirketleri, bozdukları yolları yeniden yaptılar. Yolları yaparak köylülerin sorunlarını çözen maden şirketlerini, Kapruzlu Kaymakamı Halil Berk, plaketle ödüllendirdi.

Karpuzlu-Milas Karayolu’nun maden kamyonlarının sık çalışması ve yüksek tonaj sebebiyle bozulduğunu ve kullanılmaz hale geldiğini belirten Karpuzlu Kaymakamı Halil Berk, maden firmalarıyla yapılan işbirliği sonucu, yolun 6 kilometrelik kısmının sıcak asfaltla kaplandığını söyledi.

 Geri kalan 5 kilometrelik yolun önümüzdeki yıl yapılacağını ifade eden Kaymakam Halil Berk, yapılan tonaj uygulamasıyla yolların ömrünün daha uzun olacağını ifade etti.

Maden firmalarının yol yapımına yaklaşık 100 milyar katkıda bulunduklarını beyan eden İlçe Kaymakamı Berk, "8 ay önce Karpuzlu’da göreve başladığımda, ilçenin en büyük sorunları arasında yol sorunu gelmekteydi. Sizlerin de yoğun gayreti ile bu sorunu çözdük. Hepinize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaymakam Berk, tören sonunda ilçede faaliyet gösteren ve bozuk yolları yeniden yaptıran 6 maden firmasına teşekkür plaketi verdi.

karpuzlu
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2004 Perşembe 15:52:56
Güncelleme :28 Haziran 2006 Çarşamba 13:08:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?