19
Mayıs
2024
Pazar
KOÇARLI - AYDIN

Aydın-Koçarlı: Kaymakamlık Kupası'nda ağladılar, bayıldılar

Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde öğrenciler, Cumhuriyetin kuruluşunun 80. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen okullar arası kros müsabakalarında yarıştı. Kaymakamlık Kupası’nı kazanabilmek için koşan öğrencilerden düşen ve bayılanlar, yarışı kaybettikleri için ağladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 80. yılı dolayısıyla Koçarlı İlçesi ve köylerinde bulunan 10 ilköğretim okulu arasında kros müsabakaları düzenlendi. 6 ayrı kategoride düzenlenen yarışma, Çakırbeyli Köyü’nün toprak futbol sahasında yapıldı. Toprak sahada koşan öğrenciler, yere düşünce ağlarken, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından teselli edildi.

Kız öğrencilerin 800 metre koşusunda ise, öğrencilerin çoğu fenalık geçirdi. Bazı öğrenciler yarışı yarıda bırakırken, bazıları yarış bitişinde kendini yere attı. Yarış sırasında yere düşen ve bayılan öğrenciler, düştükleri için değil yarışı kaybettikleri için ağladı.

Yarışmaların ardından Koçarlı Kaymakamı Tuncay Engin, köy muhtarı Mehmet Demir ve az sayıda köylünün izlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2004 Cumartesi 22:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?