20
Mayıs
2024
Pazertesi
KOÇARLI - AYDIN

Karayolu sonunda çöktü!

‘ÇÖKTÜ, ÇÖKECEK’ DERKEN SONUNDA ÇÖKTÜ

Aydın’ın Koçarlı ilçesine bağlı Çulhalar köyüne ulaşımı sağlayan ve 6 aydır çökme tehlikesi taşıyan karayolu son yağışlarla birlikte çöktü.

Koçarlı’ya bağlı Çulhalar köyüne ulaşımı sağlayan karayolunda sonbahar ve kış aylarında meydana gelen yoğun yağışlar sonrası derin çatlaklar oluşmuştu. Çulhalar Köyü Muhtarlığı tarafından gerekli girişimlerin yapılmasına rağmen, geçen 6 ay içerisinde yolun çökmemesi için her hangi bir önlem alınmamıştı. Aydın ve bölgesinde 2 gündür devam eden yoğun sağanak yağışlar nedeniyle 6 aydır ‘Çöktü, çökecek’ denilen yol çöktü. Taleplerine rağmen yollarının çöktüğünü gören köylüler, duruma tepki gösterdi.

Koçarlı’ya bağlı olan Çulhalar köyü ve Satılar köyü köylüleri yollarının acilen yapılmasını isteyen köylüler, “ Bu yoldan her gün Okullarımızın servis araçları olmak üzere diğer köylere ulaşım için yüzlerce araç geçiyor, yolların ihalesinin verildiğini söylüyorlar fakat 6 aydır nedense bir türlü yapım işleri başlamadı, AK Parti İL Genel Meclisi Üyesi Halil Akyol bizim köylümüz fakat sorunları çok iyi biliyor olmasına rağmen köyümüzün yolunun yapımına yardımcı olamadı. Bu yolda birileri kaza yapıp hayatını kaybeder ise bunun vebalini kim ödeyecek merak ediyorum” dediler.

‘ÇÖKTÜ, ÇÖKECEK’ DERKEN SONUNDA ÇÖKTÜ
‘ÇÖKTÜ, ÇÖKECEK’ DERKEN SONUNDA ÇÖKTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 09:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?