16
Haziran
2024
Pazar
EKONOMİ

İbrahim Tatlıses, otel yaptırıyor

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e ait yarım kalmış otelin inşaatı yeniden başladı. Ünlü türkücü tarafından yaklaşık 8 yıl önce kaba inşaat halinde satın alınan 7 katlı bina, Tatlıses'in otel yapmaktan vazgeçmesi üzerine uzun bir süre atıl halde kalmıştı.

İbrahim Tatlıses'in Kuşadası'ndaki emlak işlerini yürüten Toprak Emlak'ın sahibi Kadir Akdoğan, Tatlıses'in oteli tamamlama kararı aldığını ve şantiye binalarının tamamlandığını belirterek, yarından itibaren süratle otel inşaatına başlanacağını söyledi.

Kaba inşaat halindeki binayı daha sonra 2 milyon Euro'dan satışa çıkaran İbrahim Tatlıses, birçok talip olmasına rağmen fiyatta anlaşamadığı için satış işlemi gerçekleşmemişti.

Bodrum'da da bir oteli bulunan ve turizmciliğe iyice alışan ünlü türkücü yaptığı görüşmelerin ardından Kuşadası'nda yarım kalan otel inşaatını tamamlanamaya karar verdi.

Çevre Yolu üzerinde bulunan muhteşem Kuşadası manzarasına sahip 4 yıldızlı otel 352 yatak kapasitesine sahip. Önümüzdeki turizm sezonuna yetiştirilmesi için inşaatına başlanan ve Mayıs ayında tamamlanması planlanan 7 katlı otel, tamamlandıktan sonra Tatlıses ismini alacak.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 22:16:34
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 13:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meltem çelik IP: 88.240.149.xxx Tarih : 4.02.2009 10:39:52

merhaba, Şirketimiz Banyo ve Mutfak aksesuarları,dolapları üreticisi/ihracatçısıdır.Sizleri şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek istiyoruz. İlgilendiğiniz taktirde,size daha fazla bilgi göndermekten memnuniyet duyacağız.Bu konuyu görüşmek için yakın bir gelecekte karşı karşıya da gelebiliriz.Ayrıca ürünlerimizi'ATAK YAPI' web sayfamızdan gözlemleyebilirsiniz.İlginize teşekkür eder,cevabınızı bekleriz.