3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Kızına tecavüze göz yumdu

"Sevgilisi, annemin gözü önünde tecavüz etti" 

Denizli'de birlikte olduğu kadının 13 yaşındaki kızına fiili livata yoluyla defalarca tecavüz eden adam tutuklandı. Olayı öğrenmesine rağmen göz yumup kızına da susmasını söylediği öne sürülen anne tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay Sevindik Mahallesi’nde S.Ç.’nin evinde meydana geldi. Eşinden ayrılan S.Ç. (46), iki yıldır kızı M.T. (13) ve sevgilisi Ş.Y. (37) ile birlikte yaşıyordu. Ancak Ş.Y. sevgilisinin ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki kızı M.T.’ye tehditle fiili livatada bulunmaya başladı.

Olayı öğrenen anne Ş.Ç., iddiaya göre sevgilisini kaybetme korkusuyla kızına “Bunu sakın kimseye anlatma. Kızlarda bu deneyim önemlidir. Bu bizim aramızda” dedi. İddiaya göre Ş.Ç., defalarca sevgilisinin, kızına fiili livata yoluyla tecavüz etmesine de tanık oldu. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan küçük kız, babasının akrabalarına kaçıp başından geçenleri anlattı.

Akrabalarıyla birlikte Sevindik Karakolu’na giden M.T., polislere “Annem babamdan ayrıldıktan sonra bu adamla birlikte olmaya başladı. Ancak adamın annemden çok bende gözü vardı. Her defasında sevme bahanesi ile ya da annem olmadığı zaman bana elle tacizde bulunuyordu. Daha sonra bu ilerledi ve bana birlikte olmazsak beni öldüreceğini söyledi. Ben de korktum, her gün bana tecavüz ediyordu. Bu yaklaşık 3 hafta sürdü. Artık onuruma, gururuma yediremiyorum. İntihar etmeyi düşünüyordum, buraya geldim” dedi.

Küçük kızın şikayeti üzerine harekete geçen polis, anne Ş.Ç. ve sevgilisi Ş.Y. gözaltına alındı. M.T.’nin Denizli Devlet Hastanesi’nde yapılan muayenesinde kızlık zarının bozulmadığı, ancak fiili livataya maruz kaldığı belirlendi. Sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edilen Ş.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, anne S.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayın şokunu atlatamayan küçük M.T. ise, Denizli Sosyal Hizmetler Yetiştirme Yurdu’nda koruma altına alın

Habertürk
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 02:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenol IP: 81.214.160.xxx Tarih : 13.01.2009 20:38:15

yawww bunlar insan mı böylelerini tutup idam edeceksin herkesin gözü önünde ayrıca annesinide bu çocuklara sahip cıkalım ve cıkın . kacıncı yüzyılda yaşıyoruz...... ne desem bu insanlar için haklı.....................