7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Başbakan Erdoğan'ın Denizli mitinginde zincirleme kaza

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Demokrasi Meydanı'nda saat 15.00'de yapacağı mitinge 2 saat gecikmeli olarak geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çardak Havaalanı'na uçakla indikten sonra karayolu ile Denizli'ye hareket etti. Başbakan Erdoğan'ı Denizli'ye 20 kilometre kala 100 araçlık bir konvoy karşılamak için beklerken, 100 araçlık bir konvoyda Denizli girişinde Bölge Trafik Müdürlüğü önünde beklemeye başladı. Başbakan Erdoğan, karayoluyla geldiği Denizli girişindeki Bölge Trafik Müdürlüğü önünde araç değiştirerek seçim otobüsüne bindi. Yol güzergahında ellerindeki bayrakları sallayan vatandaşları Başbakan Erdoğan otobüsün önünde selamlamaya başladı. Konvoy hareket edip 150 metre gittikten sonra konvoyda zincirleme trafik kazası meydana geldi.

6 aracın birbirine girdiği kazada, küçük çaplı yaralanmalar meydana geldi. Kaza nedeniyle trafik tıkanırken, aracın içindeki vatandaşlar araçlardan indirildi. Başbakan Erdoğan, kazayı görmeden miting meydanına hareket etti.

DENİZLİ-(İHA)
Yayın Tarihi : 20 Mart 2004 Cumartesi 20:19:19
Güncelleme :23 Mart 2004 Salı 21:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?