3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

10 bin öğrenciye önlük

DENİZLİ BELEDİYESİ 10 BİN ÖĞRENCİYE ÖNLÜK VE YAKA DAĞITTI

Denizli Belediyesi, 2010-2011 eğitim ve öğretim döneminde belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan 120 ilköğretim okulunun tümünde, okula yeni başlayan 10 bin öğrenciye önlük ve yaka hediye etti.

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, bu yıl eğitim hayatına yeni başlayan 10 bin öğrencinin sevincine ortak oldu. Denizli Belediyesi, yeni kayıt yaptıran öğrencilere önlük ve yaka dağıttı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Atatürk İlköğretim Okulu'na giderek burada miniklerle biraraya geldi. Eğitim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerine hayırlı olması temennisinde bulunan başkan Başkan Zeybekci, "Ben de bir öğrenci velisi olarak sabah çocuğumu okula bıraktım. Denizli Belediyesi'nin eğitim söz konusu olunca yapamayacağı fedakarlık yoktur. Konu eğitim olunca belediyemizin tüm bütçesini, başkanlık binası dahil olmak üzere her şeyini feda etmeye hazırız. Bugüne kadar eğitime çeşitli desteklerimiz oldu ve desteğimiz artarak devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talep ettiği arsalarımızı eğitime tahsis ettik. Okul ve anaokulu yaptık. Belediye olarak eksikliğini gördüğümüz bir çok mahallede ilgili kurumların desteğiyle bilgi evleri ve kurs merkezleri açtık. Çocuklarımız ilköğretime başlarken ilk önlüklerini belediyemiz veriyor. Tatile giderken t-shirt ve tatil kitabını da vermeye devam edeceğiz. Tek hedefimiz Ulu Önderimiz Atatürk'ün koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çocuklarımızı geleceğe hazırlamak" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nihat Zeybekci çocuklara önlük ve yaka dağıtırken, bazı çocukların önlük ve yakasını ise bizzat kendisi giydirdi.

DENİZLİ BELEDİYESİ 10 BİN ÖĞRENCİYE ÖNLÜK VE YAKA DAĞITTI
DENİZLİ BELEDİYESİ 10 BİN ÖĞRENCİYE ÖNLÜK VE YAKA DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 16:55:03
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 18:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?