2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

17 yerleşim birimine elektrik verilemiyor

DENİZLİ'DE 17 YERLEŞİM BİRİMİNE ELEKTRİK VERİLEMİYOR

Denizli'de, hafta sonu başlayan ve iki gün süren kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Denizli'yi diğer illere bağlayan karayollarının tamamı ile şehir merkezinde trafik akışında herhangi bir sorun yaşanmadığı, hava şartları sonucu oluşan buzlanmaları önleme çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Kar yağışı nedeniyle kapanan Güney ilçesine bağlı 3 köy yolunun açıldığı belirtilirken yoğun kar yağışından etkilenen enerji hatlarında meydana gelen arızalar sonucu Acıpayam ilçesine bağlı 10 köy ile Bozkurt ilçesinde bir trafo bölgesine, Çivril ilçesinde bir köy, Kale ilçesinde 5 köy ile Gölbaşı beldesine elektrik verilemediği kaydedildi. Ayrıca, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri için Güzelpınar, Uzunpınar, Gözler, Akdere, Eymir ve Merkez Efendi ilköğretim okullarında eğitim ve öğretime ara verildiği açıklandı.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, hava şartları nedeniyle kapanan Çardak Havaalanında hava trafiğinin açıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 14:53:01
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 19:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?