2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

172 bin öğrenci karne aldı

Denizli’de 172 bin öğrenci karne alırken, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu ve Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nde öğrencilere karnelerini verdi.

Karne dağıtım törenine Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Abdullah Acar ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katıldı. İlk olarak Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okuluna giden Vali Erkmen burada çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Erkmen daha sonra öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Vali Erkmen burada öğrencilere yaptığı konuşmada, tatili iyi değerlendirmelerini söyleyerek, “Anne ve babalarınız sizler için çok büyük fedakarlıklar yapıyor. Ailenizi mahcup etmemek ve geleceğiniz için çalışmak zorundasınız. Karnenin kötü olması her şeyin sonu değildir. Bunları gidermek için çok çalışmalısınız. Bizler size inanıyor ve güveniyoruz” dedi. Vali Erkmen daha sonra sorunlarını dinlemek için öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya geldi. Vali Yavuz Erkmen ve beraberindekiler daha sonra Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’ne giderek burada da öğrencilerle bir araya geldi. Buradaki karne dağıtım törenine okulu yaptıran hayırsever işadamı Mustafa Kaynak, Okul Müdürü Hüseyin Doğu ve Okul Aile Birliği yetkilileri de katıldı. Öğrencilerin karnelerini dağıtan Vali Erkmen, ilk dönemin ders notlarının kimseyi yanıltmaması gerektiğini, 15 günlük tatil sürecinin eksiklikleri tamamlamak için önemli bir tatil olduğunu söyledi. Dünyanın bir teknolojik yarış içinde olduğunu sözlerine ekleyen Vali Erkmen, öğrencilerin donanımlı olmaları durumunda ülkenin hep ileriye gideceğini söyledi.

2009-2010 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi sebebiyle Denizli’de 172 bin öğrenci karne alarak tatile girdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2010 Cuma 15:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?