8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

2.5 aylık Can başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti

Denizli'nin Çameli ilçesinde başına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan 2.5 yaşındaki Ahmet Can Tokur, 40 gün bağlı kaldığı yaşam destek cihazında verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Hayatını kaybeden küçük çocuğun babası Aydın Çakır, oğlunu öz annesi ve üvey babasının dövdüğünü ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

23 Mayıs tarihinde başına aldığı darbe nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2.5 yaşındaki Ahmet Can Tokur, burada tedavi altına alındı. Durumu ağır olan talihsiz çocuk, yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisine burada devam edildi. 40 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutulan ve yaşam destek cihazına bağlanan küçük çocuk, dün hayatını kaybetti. Minik Ahmet Can'ın cezaevinden yeni çıkan babası Aydın Çakır, oğlunun öz annesi ve üvey babası tarafından dövüldüğünü iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Oğullarının ölüm haberiyle yıkılan anne S.T. ve baba Aydın Çakır, hastanede sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan S.T., eski eşi Aydın Çakır'ın suçlamalarını reddederek, "Oğlum merdivenlerden düştü. Ben onu dövmedim" dedi.

Eşi S.T. ile anlaşmalı boşandığı belirtilen Aydın Çakır'ın hayatını kaybeden oğlu Ahmet Can'ın eşinin soyadını taşıdığı, diğer oğlu Fırat Can'ın ise kendi soyadını taşıdığı öğrenildi. Aydın Çakır'ın yaklaşık bir yıl önce cezaevine girdiği ve cezaevinde iken eşi S.T.'nin boşanma davası açtığı öğrenildi. Boşandıktan sonra Ş.B. isimli şahısla dini nikah kıyarak aynı evde yaşamaya başlayan S.T.'nin, oğlu Ahmet Can'ı Çameli ilçesinde bulunan annesi M.T.'ye bıraktığı belirtildi. Anne S.T.'nin ayda bir kez oğlunu görmek için ilçeye gittiği de kaydedildi.
Polis kayıtlarında yüksekten düşme vakası olarak geçen minik Ahmet Can'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belli olacak.
iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 13:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?