2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

23 Nisan coşkusu erken başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli'de erken kutlanmaya başlandı.

Denizli Vali Vefki Ertürk Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde bulunan anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bugün kutladı.

Okul bahçesinde düzenlenen kutlama töreninde, minik öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan kıyafetleriyle sahne alırken, okudukları şiirler, oynadıkları oyunlar ve söyledikleri marşlarla büyük beğeni topladılar. Veliler, öğretmenler ve okulda eğitim gören lise öğrencilerinin izlediği kutlamalar sonrasında minik öğrenciler ellerinde Atatürk posteriyle yürüyüş yaptı.

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yurtdışından gelen 6 ülkenin misafir çocukları da Denizli Valiliği'ni ziyaret etti. Denizli Vali Vekili Mehmet Çatmadım ve vali yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'i ziyaret eden öğrenciler, bol bol fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 14:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeynep yamacı IP: 88.251.138.xxx Tarih : 20.04.2009 22:51:24

Tüm Türk ve Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını Kutlarım. Mutluluk,Barış ve Sağlık dolu yıllar geçirmelerini dilerim. hiç bir çocuğun gülen yüzü solmasın...