7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

3. piyango talihlisi Denizli'den

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde, 20 milyonluk büyük ikramiyeyi paylaşan talihlilerden üçüncüsü de, 5 milyonluk ikramiyesini aldı.

Adının açıklanmasını istemeyen talihli adına ikramiye çekini, İş Bankası Denizli Şube Müdür Yardımcısı Hakan Filiz, Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne gelerek teslim aldı.

Gazetecilerin talihliye ilişkin sorularını yanıtlayan Filiz, talihlinin 35 yaşında evli ve 2 çocuk babası inşaat işçisi olduğunu söyledi.

Talihlinin mevsimlik çalıştığını ve kış mevsiminde bulunulduğundan şu anda bir iş yapmadığını anlatan Filiz, seyyar satıcıdan bileti aldığını ve uğurlu rakamı "3" olduğundan biletin son rakamının bu rakam olmasına özen gösterdiğini anlattığını söyledi.

Talihliyi daha önceden tanımadığını belirten Filiz, talihlinin bankaya geldiğinde oldukça şaşkın olduğunu ve araya bayram tatili girdiği için ikramiyesini alamaması nedeniyle uyku uyuyamadığını ifade etti.

Talihlinin düzenli olarak bilet aldığına da işaret eden Filiz, talihlinin kendisine "şansıma güveniyordum, bir gün bana çıkacağını biliyordum" dediğini söyledi.

a.a
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2007 Cuma 17:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?