2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

3 ayrı operasyon: 8 gözaltı

DENİZLİ'DE ÜÇ AYRI OPERASYONDA SEKİZ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Denizli'de, polis tarafından başlatılan sahte banknot, kaçak akaryakıt imali ve kaçak sigara suçlarına yönelik 3 ayrı operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, değişik kupürlerdeki sahte TL'yi temin edip piyasaya sürdüğü ileri sürülen şahıslara yönelik il merkezinde düzenlediği operasyonda, bir adet 100 TL banknot, 19 adet 50 TL banknot, 114 adet 10 TL banknot, 8 adet 5 TL banknot olmak üzere değişik kupür ve sayıda toplam 142 adet banknot ele geçirildi. Sahte paraları bulunduran E.Ö., H.Ç., A.K. ve O.A. isimli şahıslar yakalanarak parada

sahtecilik suçundan işlem yapıldı.

Denizli'de faaliyet gösteren bazı işyerlerinde madeni yağ satışı adı altında düzenek kurarak madeni yağlardan kaçak akaryakıt imal eden ve bu yakıtı araçların depolarına aktarmak suretiyle satış yaptıkları ileri sürülen şahıslara yönelik operasyonda, 2 ton 990 litre madeni yağ, 4 huni, bir akaryakıt tabancası ve 6 pompa ve düzeneği ele geçirildi. Madeni yağları işyerinde bulunduran M.D., H.B. ve A.U. isimli şahıslar yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Kaçakçılık olaylarına yönelik operasyonları sürdüren polis, son olarak piyasaya sürmek üzere sigara getiren bir şahısla birlikte gümrük kaçağı olduğu tespit edilen toplam 240 paket sigara ele geçirdi. Olayla ilgili olarak Ö.T. isimli bir kişi hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

DENİZLİ'DE ÜÇ AYRI OPERASYONDA SEKİZ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 12:30:03
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 15:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?