3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

3 futbolcu kadro dışı!

DENİZLİSPOR'DA 3 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI

Denizlispor'da Fahri Tatan, Murat Hacıoğlu ve Adem Çalık kadro dışı bırakıldı.

Turkcell Süper Ligi'nde zor günler yaşayan ve 6 puanla son sırada bulunan Denizlispor'da 10 haftada 3 teknik direktörün değişmesinin ardından, 3 futbolcu da kadro dışı bırakıldı. Teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Fahri Tatan, Murat Hacıoğlu ve Adem Çalık bu sabah tesislerden ayrılarak kulüp binasına geldi. Burada yaklaşık 15 dakika Genel Menajer Özhan Çetin'le görüşen 3 futbolcu daha sonra sinirli bir şekilde kulüp binasından ayrıldı. Basın mensuplarının röportaj

isteğini kabul etmeyen futbolcular hızla uzaklaşırken, tecrübeli oyuncu Fahri Tatan ısrarlı sorular karşısında, "Konuşulacak bir şey yok. Dün kadro dışı kaldığımızı söylediler. Bunu değerlendirecek durumum yok. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Ben 4 haftadır oynamıyorum. Takım hep yeniliyor. Demek ki benim suçummuş" dedi. Diğer iki futbolcu da arabalarına binerek kulüpten uzaklaştılar.

Yapılan görüşmenin ardından bir açıklama yapan Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması ile ilgili kararın teknik direktör Hakan Kutlu'nun verdiği karar doğrultusunda alındığını belirterek, "Dünkü idmanın ardından hocamızın verdiği rapor doğrultusunda bu futbolcularla yollarımızı ayırma kararı aldık. Öncelikle bu arkadaşlarımızı paf takıma yönlendireceğiz. Çarşamba gününe kadarkendilerine izin verdik. Daha sonra PAF takımda idmana çıkacaklar. Murat Hacıoğlu, Fahri

Tatan ve Adem Çalık, bu süre zarfında kendileri ile görüşmelerimiz sürecek. Bu görüşmelerde anlaşırsak sözleşmelerini feshedeceğiz. Anlaşma sağlanamazsa profesyonel takımda değil PAF Takıma gidecekler. Eskişehirspor maçı öncesi inşallah bu karar bizim için hayırlı olur" dedi.

Eskişehirspor maçının kendileri açısından zorlu geçeceğini belirten Özhan Çetin, "Bu maç Hakan Kutlu'nun ligdeki ikinci maçı olacak. Galip gelemediğimiz için üzerimizde stres var. Ancak oyuncularımızın çalışmaları bizi umutlandırıyor. Eskişehirspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz. Ancak alacağımız bir puan bile bizi mutlu döner. Alacağımız galibiyet takımımızı iyi bir yere getirecektir. Oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

Öte yandan Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, yarın sabah karayolu ile Eskişehir'e gidecek.

DENİZLİSPOR'DA 3 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI
DENİZLİSPOR'DA 3 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 12:37:01
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 16:15:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?