2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

3 puan alıp döneceğiz!

HAKAN KUTLU İDDİALI KONUŞTU

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, iyi futbol oynadıklarını ancak galip gelememenin stresini üzerlerinden atamadıklarını belirterek, Gençlerbirliği maçını iyi futbolla kazanacaklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor.

Ligde şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda hükmen galip geldiği Ankaraspor maçı dışında galibiyeti bulunmayan ve 7 puanla son sırada bulunan Denizlispor, Gençlerbirliği'ni deplasmanda yenerek çıkışa geçmek istiyor. Fikstür gereği Ankaragücü'nün ardından yine Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan yeşil siyahlılar günde tek idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Bugün yapılan antrenmanda futbolcular ısınma ve tek top çalışması yaptı. Teknik direktör Hakan Kutlu, antrenmanda sık sık çalışmayı durdurarak oyuncularına yapılan hataları gösterdi. Sarı kart cezalısı Koffi dışında eksik futbolcusu bulunmayan Denizlispor'da, haftalardır sakatlığı sebebiyle oynayamayan Boşnak oyuncu Bajic'in tamamen iyileştiği ve oynayabileceği belirtildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ankaragücü maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Takım olarak zorlu haftalar geçiriyoruz. Takımın üzerinde galip gelememenin stresi de var ama oyun anlamında takımda büyük bir gelişme var. Özellikle Antalyaspor maçının ikinci yarısı ile Ankaragücü maçının 80 dakikalık bölümünde çok iyi oynadık. Bu maçlarda son dakikalarda baskı yedik. Ankaragücü maçının son bölümünde yediğimiz golle mağlup olduk. Ancak oyuncularım oyun anlamında iyi bir gelişme sürecindeler ve bu da bizi sevindiriyor. Ama artık galip gelmek zorundayız" dedi.

Gençlerbirliği maçında iyi oynayıp, galip gelmek istediklerini ifade eden Hakan Kutlu, "Gençlerbirliği zorlu bir rakip. Ama bizim takımımız da bir gelişme sürecinde. Bu süreç galibiyet için sinyal veriyor. Gençlerbirliği maçında hem iyi oynayıp, hem de 3 puan alıp döneceğiz" dedi.

HAKAN KUTLU İDDİALI KONUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 15:09:05
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 19:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?