8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

3 sporcuya altın madalya

Çeşitli branşlarda dereceye giren Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü 3 sporcu altınla ödüllendirildi. 

Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü sporcusu olan Sarayköy Emniyet Amiri Numan Demirer, 25-27 Mayıs tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen Büyükler ve Gençler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde rakibini bir saniyede yenerek Türkiye birincisi oldu. Demirer, Milli Takım'a seçilerek Bulgaristan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Nuri Demirer'in yanı sıra Avcılık ve Atıcılık Federasyonu'nun Şubat ayında Balıkesir'de düzenlediği Havalı Silahlar Federasyon Kupası'nda Türkiye ikinci ve Manisa'da düzenlenen Havalı Silahlar Bahar Kupası'nda Türkiye üçüncüsü olan Hürriyet İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Nazmi Burak Yılmaz ve Şubat ayında Boks Federasyonu tarafından Kayseri'de düzenlenen Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Yunus Emre Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Pakize Bulut için bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi. 

Törende konuşan Denizli Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürü ve Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü 2. Başkanı Metin Murat Arslan, kulüp sporcularının elde ettiği başarıların kendilerini gururlandırdığını söyledi. Bu tür başarıların devam edeceğine inandıklarını belirten Arslan, "Denizli Emniyet Spor Gücü Kulübü, tüm dünyada Türk bayrağını dalgalandıracak sporcular yetiştirmeyi hedeflemektedir. Çeşitli branşlarda düzenlenen şampiyonalarda kulübümüzü başarıyla temsil eden sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından Emniyet Amiri Numan Demirer, Namzi Burak Yılmaz ve Pakize Bulut altın ile ödüllendirildi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 14:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serdar efe IP: 78.177.159.xxx Tarih : 10.01.2009 05:41:22

numan demir eri izirden tanırım sipor salonundan anteramanlara gelirdi mesleğindede saygı duyulan bir insan keşke her kez onun gibi olsa.hem işinde hem evinde her yerde bence kalender insanlardan biri her şehre bir numan demirer lazım sanırım denizli çok şanslı.. denizli ye ve numan demirere başarılarınnın devamını dilerim ii yiki varsın numan demir er saygılarımla......karşıyakalı