3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

3 yeni polis merkezi açılıyor

Denizli'ye 3 yeni polis merkezinin açılacağı ve bununla ilgili yapılanma çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.


29 Mart Yerel Seçimleri'nde tüzel kişilikleri sona eren 13 belde ve 10 köyün Denizli Belediyesi'ne bağlanması ile hem coğrafi, hem de nüfus olarak büyüyen Denizli'de polisin sorumluluk sahası da genişledi. Bu kapsamda Denizli'de daha önce jandarma teşkilatının görev yaptığı alanlarda polis merkezi kurulması çalışmaları da devam ediyor.


3 YENİ MERKEZ
Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, kısa bir sürede Denizli'de 3 yeni polis merkezi açılacağını belirterek, "Bu merkezlerde görev alacak personelin tayini valimizin emriyle yapıldı. Bağbaşı Beldesinde Bağbaşı Polis Merkezi, Adliye Sarayı yanında Bereketli Polis Merkezi ve Denizli Belediyesi tarafından tahsis edilen eski Üçler Belediye binasında Üçler Polis Merkezi açılarak hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Acıpayam Yolu'ndan Kumkısık bölgesine, Göveçlik'tan Akkale'ye, Şirinköy'den Korucuk'a kadar, Bozburun, Eskihisar ve Karakurt köyleri dahil olmak üzere geniş bir alanın artık polisin sorumluluk sahası içerisine girdiğini ifade eden Muzaffer Erkan, "Polisin sorumluluğu ve sırtındaki yük biraz daha arttı. Ancak polis teşkilatı bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir. Bugüne kadar bu alanlarda jandarma başarılı görevler ifa etti. Jandarma teşkilatına da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman sonra bu alanlarda göreve başlayacağız.

Buradaki kuruluş ve yapılanma çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.İçişleri Bakanlığı ve Denizli Valiliği'nin girişimleriyle bu yıl Denizli'ye 200'den fazla memur tayin edildiğini ifade eden Erkan, "Doğu görevinden gelen polis arkadaşlarımızı göreve başlatacağız. Denizli'den de Doğu görevine giden arkadaşlarımız var. Denizli Emniyet Müdürlüğü, 59'den fazla müdürü ve 2 bini aşkın polisiyle Denizli halkına hizmet vermenin gururunu yaşıyor" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 17:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?