2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

36 engelliye akülü araç

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde engelli vatandaşlara Acıpayam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Hollanda’da çalışan gurbetçiler tarafından kurulan Uzaktaki El Vakfı tarafından 36 adet akülü araç dağıtıldı.

Acıpayam İlçesinde düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen, Acıpayam Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Uzaktaki El Vakfı Başkanı Yücel Demir ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, Acıpayam lisesi öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi ile devam etti. Törende konuşan Uzaktaki El Vakfı yetkilisi Ömer Sönmez, yapılan yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını, herkesin özürlü adayı olduğunu söyleyerek engellilere karşı herkesin duyarlı davranması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen ve diğer protokol üyeleri tarafından yapılan yardımda emeği geçenlere plaket verildi. Nevhilal Erkmen daha sonra akülü araba verilen engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenerek yapılan yardımın hayırlı olmasını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 18:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?