2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

39 kursiyer sertifikalarını aldı

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin ücretsiz olarak düzenlediği 'Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Projesi'ne katılan 39 kursiyer sertifikalarını aldı.


Sertifikaların sahiplerine verilmesi için Denizli Belediyesi Encümen Salonu'nda toplantı yapıldı. Toplantıya, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile gönüllü bilgisayar eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.


Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Projesi'nin en az okuma yazma seferberliği kadar önemli olduğunu belirterek, "Bu proje, Gençlik Meclisi'nin yürüttüğü bir proje olup herkes ücretsiz olarak faydalanabilir. Okuma yazma seferberliği kadar önemlidir. Bilgisayar, yediğimiz ekmek içtiğimiz su gibi yaşamımızın bir parçasıdır. Çağın gereksinimlerini karşılamak için herkesin bilgisayar kullanmayı öğrenmesi gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen tüm desteği vatandaşlarımıza vereceğiz" dedi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da, daha önce 4 dönem kurs verildiğini, 5. dönemin de açılacağını kaydederek, "Kursiyerler hayatı kolaylaştıracak yenilikleri öğrendi. İsteğimiz, bilgisayar kullanan insanların çevresindekilere de kullanmayı öğretmesidir" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından kursu tamamlayan 39 kursiyer sertifikasını aldı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 16:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?