7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

4 çocuk annesi 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü

Denizli'de, ikinci eşinden bir ay önce boşanan 4 çocuk annesi Kezban Kırlı, birlikte oturduğu kız arkadaşının evinde 10 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Olay, İlbaldı Mahallesi, 260/1 Sokak, 4 numarada, bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. 4 çocuk annesi Kezban Kırlı (29), bir ay önce eşi A.K.'dan boşanarak, arkadaşı G.D.'nin (24) evine yerleşti. İddiaya göre, olay günü, arkadaşlarına misafirliğe giden G.D., gece eve döndüğünde, arkadaşı Kezban Kırlı'yı, kanlar içinde yerde yatarken görerek, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Kırlı'nın sırtından ve göğsünden 10 yerinden bıçaklanarak, öldürüldüğünü belirledi. Kırlı'nın cesedi, polis ve savcının incelemesinin ardından, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öldürülen Kezban Kırlı ve birlikte yaşadığı arkadaşı G.D.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından, bir süredir fuhuş ihbarı nedeniyle takip edildiği öğrenildi. Cinayet Bürosu ekipleri, şüpheli olarak Kırlı'nın boşandığı ikinci eşi A.K.'yi ve ev arkadaşı G.D.'yi gözaltına aldı. Zanlıların, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 17:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?