2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

5 oyuncu forma giyemeyecek

Denizlispor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini Kocaelispor'dan almak istiyor. Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında yarın deplasmanda Kocaelispor'la karşılaşacak olan Denizlispor, maçın hazırlıklarını 2 gündür Kocaeli'de yapıyor.


Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta sadece Konyaspor'dan bir puan alabilen Yeşil-siyahlılar, Galatasaray, Gaziantepspor, Hacettepe ve Sivasspor'a mağlup oldu. Sadece Hacettepe deplasmanında gol atamayan Denizlispor, 5 maçta toplam 4 gol atarken kalesinde 11 gol gördü. Deplasmanda henüz galibiyetle tanışamayan Denizlispor, bu şanssızlığını ligde son sırada bulunan Kocaelispor maçında kırmak istiyor. Ligde ve kupada oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanarak büyük moral bulan Yeşil-siyahlı ekipte, Güray, Fatih Yiğen, Couto, Emin ve Murat Karakoç sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Lig ve kupada oynadıkları 2 zorlu karşılaşmayı kazandıklarını ve bunun morali ile Kocaelispor maçına çıkacaklarını belirten Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, "5 futbolcumuzun sakatlığı sebebiyle oynamayacak olmasına rağmen geniş ve güçlü bir kadroya sahip olmamız bizim için büyük avantaj. Bu sezon deplasmanda henüz galip gelemedik. Son haftalarda gösterdiğimiz mücadeleyi gösterdiğimiz taktirde istediğimiz galibiyeti
alacağımıza inanıyorum" dedi. Denizlispor'un yeni teknik direktörü Ümit Kayıhan da takımının başında ilk lig maçına çıkacak.


Denizlispor'un Kocaelispor maçına, Cenk, Feridun, Roman Kratochvil, Çağlar, Carlos Alberto, Tomas, Yusuf, Braga, Caner, İzzet (Selahattin), Roberts onbiriyle çıkması bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 18:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?