3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

50 engelliye tekerlekli sandalye

Fiziksel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği, 50 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdi.

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Fiziksel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği tarafından ‘Engelleri birlikte aşacağız’ sloganıyla düzenlenen gecede Vatan Şaşmaz, sunuculuk yaparken, Kolbastı ekibi ve Sinan Yılmaz sahne aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Yıldıray Sert, Fiziksel ve Bedensel Engellileri Koruma ve Kalkındırma Derneği olarak 2007 tarihinden bu yana pek çok engelliye yardım eli uzatıldığını belirtti. Sert, “Birçok engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verdik. Herkes şunu iyi bilmelidir ki, her insan bir engelli adayıdır. Bu nedenle derneğimizin daha da gelişip güçlenmesi için herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

Gecede hayırsever vatandaşlarla dernek tarafından plaket verilirken, hayırseverlerin yardımıyla temin edilen 50 tekerlekli sandalye Vatan Şaşmaz’ın sunumuyla tek tek ihtiyaç sahiplerine verildi.

Sandalyelerine kavuşan engelli vatandaşlar duygusal anlar yaşarken kendilerine yardım eden Denizlili hayırseverlerle ve Vatan Şaşmaz ile birlikte hatıra resmi çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 19:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?