3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

50 kişiyle barış yürüyüşü

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Denizli'de düzenlenen etkinliğe yaklaşık 50 kişi katıldı.

Denizli Barış Girişimi'nin 'Barışa Çağrı' sloganıyla Denizli'de 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlamaları yapıldı. Candoğan Parkı önünde toplanan 50 kişi, Türkçe ve Kürtçe dövizler açıp el ele tutunarak Delikliçınar Meydanı'na doğru yürüdü.

Polis tarafından geniş güvenlik önleminin alındığı yürüyüşte, katılımcılar Türkçe ve Kürtçe sloganlar attı. 'Barış, Adalet ve Demokrasi İstiyoruz' pankartının açıldığı yürüyüşte el ele tutunarak yürüyen grubun içinde anneleri ile birlikte gelen çocukların da olması dikkat çekti.

Delikliçınar Meydanı'na kadar devam eden yürüyüş burada halay çekilmesi ve basın açıklamasının okunmasının ardından olaysız sona erdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan altunsay IP: 78.187.95.xxx Tarih : 3.09.2009 12:25:23

Allahım sen akıl fikir ver yarabbimm Denizlili ekmeğini kabadayılık ve hainlik yapan kürtlere kaptırdı her yer kürt dolu ve nerede  ne varsa bunlarda kürtlerden çıkmaktadır sen kendine bakacaksın asıl mesele Türk meselesidir Ülkenin adı TÜRKİYE ama hiç Türk yok bu nasıl bir mantıktır kardeşim.İnsan gibi yaşasınlar İnsan gibi çalışsınlar illegal yollardan  hemen zengin olma yoluna başvurmasınlar barbarlık yapmasınlar zaten o zaman sorun kalmaz. Doğuda kime sorarsan sor nasıl? cevap:Devlet bize bakmiyor Devlet size bakiyor siz insan olmiysiniz...Denizli sana yazıklar olsun bu eyleme müsade ettiğin ve destek verdiğin için çocuğunuzun rıskını elinizden alan kürtlere.