3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

6 ay önce ortadan kayboldu

İKİ ABLANIN KARDEŞ ÖZLEMİ

Denizli'de, altı ay önce kaybolan 50 yaşındaki Mehmet Karakaya'nın iki ablası, kardeşlerini bulabilmek için gece gündüz koşturuyor.

Denizli'nin Servergazi Mahallesi'nde oturan ve küçük yaşta geçirdiği beyin felci sebebiyle hafif şekilde zihinsel özürlü olan iki çocuk babası Mehmet Karakaya, altı ay önce son olarak beyaz bir otomobile binerken görüldü.

İsmini "Yaşar" olarak bilen ve öyle tanıtan Mehmet Karakaya'dan altı aydır haber alınamadı. 55 yaşındaki Suay Boyacı ve 62 yaşındaki Makbule Kalay da, kayıp kardeşlerini bulabilmek için kapı kapı dolaşıyor. Kızı üniversite mezunu olan oğlu da üniversitede okuyan Mehmet Karakaya'nın fotoğraflarını bastırıp Ankara'ya kadar birçok yerde asan gözüyaşlı iki abla, şu ana kadar kendilerini sevindirecek bir haber alamadı.

Şu ana kadar birçok ihbar geldiğini ancak bunların asılsız çıktığını belirten abla Suay Boyacı, şöyle konuştu: "85 yaşındaki annemiz Hafize Karakaya, kardeşimin kaybolmasından sonra büyük acı yaşıyor. Altı aydır Ege Bölgesi'nde dolaşmadığımız yer kalmadı. Kardeşimizi ararken araçla kaza yaptık. Kardeşimizin bulunması için gece gündüz dua ediyor her yerde onu arıyoruz."

Suay Boyacı, kardeşlerinin isminin "Mehmet" olduğunu ancak kendisine sürekli "Yaşar" denildiği için ismini "Yaşar" olarak söylediğini belirtti. Suay Boyacı ve Makbule Kalay, kendisini görenlerin veya yerini bilenlerin en yakın polis veya jandarma karakolu ile 0 532 715 18 52- 0 543 786 31 45- 0.258.373 01 29 numaralı telefonları aramalarını istedi.

İKİ ABLANIN KARDEŞ ÖZLEMİ
İKİ ABLANIN KARDEŞ ÖZLEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 10:49:05
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 11:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?