8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

800. Yıl Konutları'nda kura heyecanı

Denizli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yapımına başlanan 800. Yıl Konutlarının kura çekimi yapıldı. 13 Temmuz 2006 tarihinde temeli atılan ve yüzde 35 dolayında fiziki gerçekleşme sağlanan bin 44 konutluk 800. Yıl Konutları'nda kura çekimini hak sahipleri büyük bir heyecan yaşadı. 

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki kura çekimine, hak sahipleri yoğun ilgi gösterdi. Çekilişe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erhan Çalışkan ve Denizli Belediyesi Toplu konut Müdürü Niyazi Dayanır da katıldı. 

Belediye Başkan Yardımcısı Çalışkan, konutların yapımına başlanmasıyla kentte ev fiyatları ve kira ücretlerinin düşmeye başlandığı belirterek, "Bunları Emlakçılar Odası Başkanı ve müteahhitler söylüyor. Bu kentte emlak piyasasını düzenlemek ve denge unsuru olmak açısından, Denizli Belediyesi olarak görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz." dedi. 

Konuşmanın ardından, noter huzurunda kura çekimine geçildi. Kuraya 75 metrekare alana sahip zemin katlardan başlandı. Başkan Yardımcısı Çalışkan ilk hak sahibinin Özcan Arslan olduğunu çektiği kura ile belirledi. Arslan da, evinin hangi konut ve neresi olduğunu kura çekimiyle tespit etti.
iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 12:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?