3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

AB Proje Fuarı açıldı

DENİZLİ'DE AB FONLU 22 PROJENİN FUARI AÇILDI

Denizli'de 9 Mayıs Avrupa Birliği Bilgi Günü nedeniyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda AB'nin kurumsal yapısı ve AB sürecinin Denizli'deki ekonomik ve ticari hayata katkıları konularında panel düzenlenip, AB Fonlu 22 projenin yer aldığı fuarın açılışı yapıldı.

Panele Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Dış Ticaret Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Cemalettin Damlacı, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, DETKİB Başkanı Süleyman Kocasert, Çal Kaymakamı Hakan Ezgi ve çok sayıda davetli katıldı. Prof. Dr. Ali İhsan Karaalp'in yöneticiliğini yaptığı panelde, Dış Ticaret Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Cemalettin Damlacı, Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Özmen ve Yrd. Doç. Dr. Can Bakkalcı konuşmacı olarak katıldı.

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Özmen, Avrupa Birliği'nin proje potansiyeli ile Türkiye ve Denizli'deki fırsatların nasıl kullanılacağı hakkında bilgi verdi. Panelin ardından konuşan Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, Türkiye'nin ideali çok büyük olan bir ülke olduğunu söyleyerek, şu anda bölgesel bir güç olan Türkiye'nin, Cumhuriyetin 100. Yılının kutlanacağı 2023 yılında büyük bir küresel güç olma iddiasını ortaya koyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Denizli'de uygulanmış olan AB Fonlu 22 projenin yer aldığı fuar ziyarete açıldı.

DENİZLİ'DE AB FONLU 22 PROJENİN FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 18:05:04
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 19:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?