2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Abdüllatif Şener, Denizli'de

Denizli Genç İşadamları Derneği'nin (DEGİAD) düzenlediği 'Ekonomik Gelişmeler' konulu panele katılmak üzere Denizli'ye gelen Abdüllatif Şener, Denizli-Ankara karayolu Pamukkale Yol Kavşağı yakınlarında karşılandı. 

Kendisini karşılayanlarla tokalaştıktan sonra açıklamalarda bulunan Abdüllatif Şener, "Çıktığımız yolculukta Denizli'de gösterilen yakın ilgiye teşekkür ederim. Türkiye'de herkesi kucaklayan, devletin tepesinde kavga istemeyen, dostluğu, kardeşliği ve birliği önemseyen yeni bir oluşum için attığımız her adımda sizleri yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 

Kendisini karşılayanları barış gönüllüleri olarak değerlendirdiğini ifade eden Şener, "Bugün Denizli'de yeni oluşum için evet diyen sizler, ülkenin birlik ve beraberliği, bu ülke insanının refah düzeyinin artması ve bunların birbirini kucaklaması için ortaya koyduğumuz bir çabanın ifadesi olarak görüyorum" diye konuştu. 

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Abdüllatif Şener, "Gittiğimiz her yerde coşku ve heyecan var. Bu coşku ve heyecan her geçen gün artacaktır. Şu anda örgüt ve teşkilatımız yok ama buna rağmen gittiğimiz her ilde vatandaşlarımız adeta bir seferberlik havasındalar" şeklinde konuştu. 

Abdüllatif Şener, daha sonra araç konvoyu eşliğinde panelin düzenleneceği Vali Ziya Göksu Kongre Merkezi'ne gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 18:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?