2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Abraham'ın hayati tehlikesi yok

Bursaspor ile Denizlispor arasında oynanan maçın 89. dakikasında Bursasporlu İsmail Güldüren ile girdiği ikili mücadelede yüzüne top gelmesi sonucu dili nefes borusuna kaçan Denizlisporlu futbolcu Abraham'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan Bursaspor-Denizlispor maçının 89. dakikasında Bursaspor'un defans oyuncusu İsmail Güldüren ile girdiği mücadelede yüzüne top gelen Denizlisporlu futbolcu Tomas Abraham bir anda yere yığıldı. Nefes alamayan Abraham'a ilk müdahaleyi Denizlispor sağlık ekibinde yer alan doktor yaptı. Dilinin ters dönüp nefes borusunu tıkadığı belirlenen Abraham, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, çok enteresan bir olayla karşılaştıklarını belirterek, "Doktorumuzu kampa götürememiştik. Denizli'de bu şekilde çok sıkıntı yaşamıştık. Bizim doktorumuz yoktu. Sağolsun, Vali Bey buna el attı ve bize mu maç için doktor görevlendirdi. Abraham belki de ölebilirdi. Dili arkaya kaçmış. Nefes alamadı. Oksijen verdik. Şu an kendine geldi, ama kıpırdayamıyor. En azından hayati tehlike yok. İyileşecek, ama doktoruna seviniyoruz. Suratına top geldi. Hava soğuktu.Bağırdık, çağırdık, kızdık, sinirlendik. Doktursuz bir takım olur mu? Vali Bey, Allah'tan buna bir çözüm buldu. Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah iyileşir, haftaya aramıza döner, önemli bir oyuncumuz. Kendisine geçmiş olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 21:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?