2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Acı Hayat' ekibi kaza geçirdi

Denizli'nin  Buldan İlçesi'nde trafik kazası geçiren ‘Acı Hayat’ adlı dizinin yönetmeni Abdülkadir Ceylan Ede, senarist Soner Pehlivan, yapım koordinatörü Ahmet Derebaşı ve asistan Cemal Camako Esebalı yaralandı.

Kaza dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Acı Hayat, Puslar, Deli Yürek, Ateş ve Barut, Aynalı Tahir gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Abdülkadir Ceylan Ede, senarist Soner Pehlivan, yapım koordinatörü Ahmet Derebaşı ve asistan Cemal Camako Esebalı ile yakında çekimlerine başlayacakları dizi için mekan ve kostüm bakmak amacıyla Buldan'a hareket etti.

Akşam saatlerinde Buldan Yaylası'na çıkan ekip, gece Denizli'ye dönmek için Ahmet Derebaşı'nın kullandığı 34 DV 7200 plakalı otomobille tekrar yola çıktı. Buldan Yaylası dönüşünde Derebaşı'nın direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, 30 metrelik şarampole yuvarlandı. Yoldan geçen bir sürücünün 112 Acil Servis'i aramasıyla kurtarılan yaralılar, Pamukkale Üniversitesi ile Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Acı Hayat dizisinin senaristi Soner Pehlivan, “Çok acı bir olay yaşadık. Kazanın olduğu yerde cep telefonlarımız çekmiyordu. Zorlukla yola çıktık, kaç kez otomobil durdurmaya çalıştık, kimse yardım etmedi. ‘Kaza yaptık, bizi hastaneye götürün’ dedik sürücüler durmadı bile. Türk halkı böyle değildi. Değerlerimizi kaybediyoruz. Acı Hayat'ın senaryosunu yazdım ama hayatın acı yüzünü kendimiz gördük, yaşadık” dedi.

Yönetmen Ede'nin sağ kolunda ezilme meydana gelirken, senarist Soner Pehlivan ve asistan Cemal Camako Esebalı'nın ise kaburgalarında kırık olduğu öğrenildi. Ahmet Derebaşı'nın ise başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandığı, hafif çaplı travma geçirdiği kaydedildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 18:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan altınok IP: 88.250.9.xxx Tarih : 1.09.2008 15:06:36

Büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim Denizlili olarak değerlerin yitirlmiş olması na üzüldüm fakat göçler ve kanunlar artık ülkemizdeki insanların vijdanı ve misafir perverliğini ortadan kaldırdı. Örnek trafik kazası yada yolda yarala bir insan alıyorsun arabana yada yardım etmeye çalışıyorsun gel bakalım sen merkeze hadi bakalım yolda aldığınız yaralı birde vefat etmişse ayıkla pirincin taşını Türkiye de bu kanunlar ve benden olmasın hesabı oldukca çok değerlerimizi kaybedecez gibi görünüyor..........