6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Acılı babanın feryadı yürek dağladı

BARAJ GÖLÜNE UÇAN OTOMOBİLDE İKİ OĞLU BOĞULARAK ÖLEN BABANIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Denizli'nin Tavas ilçesinde Çalıköyü Yenidere Barajı'na uçan otomobilin içindeki iki kardeş boğularak hayatını kaybederken, olayı duyan babanın feryatları yürekleri dağladı.

Edinilen bilgiye göre bugün öğle saatlerinde Tavas ilçesi Çalıköy Yenidere Barajı'nda meydana gelen olayda, Solmaz beldesinde yaşadıkları öğrenilen Hasan Hüseyin Önet (28) ve kardeşi Himmet Önür (15) babaları Ali Önüt'ten otomobili alarak baraj gölüne gezmeye gitti. Hangi kardeşin kullandığı henüz belirlenemeyen 20 YC 110 plakalı otomobil, baraja giden ve araç trafiğine kapalı olan yokuştan inerken baraj gölüne uçtu. Birkaç saat sonra çevreden geçen bir vatandaşın durumu fark ederek jandarmaya bildirmesinin ardından olay yerine gelen ekipler, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen iki dalgıç iki kardeşin cesedini baraj gölünden çıkardı. Sulara gömülen otomobil de kepçe yardımıyla çıkarıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekip lideri Ümit Şıracı, olayı haber alır almaz bölgeye geldiklerini belirterek, "İki kişinin cesedini yarım saatlik bir çalışmanın ardından 7 metrelik derinden dışarı çıkardık. Otomobili de bir kepçe vasıtasıyla çıkardık" dedi.

İki oğlunun boğulduğu haberini alan baba Ali Önüt ise feryat ederek olay yerine geldi. İki kişinin yardımıyla yürüyebilen baba Ali Önüt, "Yavrularım, evlatlarım" feryatlarıyla çocuklarının boğulduğu alana gitti.

İki kardeşin cesetleri Tavas Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

BARAJ GÖLÜNE UÇAN OTOMOBİLDE İKİ OĞLU BOĞULARAK ÖLEN BABANIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI
BARAJ GÖLÜNE UÇAN OTOMOBİLDE İKİ OĞLU BOĞULARAK ÖLEN BABANIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI
 
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2011 Pazartesi 21:32:02
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 01:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?