2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Adalet Parkı temmuzda açılacak

ADALET PARKI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Denizli Belediyesi, Yenişehir ve çevresinin yeşil alan ihtiyacını karşılayacak Adalet Parkı'nın yapımına devam ederken, parkta kay kay pistleri, golf sahaları, koşu ve yürüyüş yollarının yanı sıra şelalelerin de yer alacağı belirtildi.

Denizli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'nün kontrolünde yapılan Adalet Parkı'nın yapımına hız verildi. Temmuz ayı sonunda hizmete sunulması planlanan proje ortaya çıkmaya başlarken, parkta 4 köprü, bir yapay gölet, süs havuzu, spor eğitim merkezi, 3 oyun salonu, 3 fitness spor köşesi, alanı çevreleyen koşu yolu, anfi tiyatro, basketbol sahası,squash alanı, kay kay pisti, tenis kortu, belediye halkla ilişkiler binası, 2 depo, 5 çeşme, oturma grupları, heykeller, 3 mini golf sahası, satranç sahaları, bisiklet yolları, oto parklar ve tuvaletler yer alacak.

DÜNYA KENTİ OLMA YOLUNDA

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Adalet Parkı'ndaki çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Türkiye'nin en güzel parklarını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi belirtilen süre içinde hizmete açacağız. Denizli, Adalet Parkı'nın da tamamlanmasıyla dünya kenti olma yolunda önemli bir mesafe alacak.Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, 7'den 70'e herkes, parkta kendilerine hitap edecek bir şeyler bulacak. Bir tarafta sağlıklı yaşamak isteyenler spor yaparken, öbür tarafta

dinlenmek ve yeşillikler içinde piknik yapmak isteyenler gönüllerince vakit geçirecek" dedi.

Adalet Parkı'nın 8 milyon 300 bin liraya mal olacağı bildirildi.

ADALET PARKI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 14:22:05
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 17:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?