2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ahmet Cebe Horoz oldu!

Denizlispor, sezonun ilk transferini Almanya'da futbol oynayan gurbetçi futbolcu Ahmet Cebe'yi renklerine bağlayarak yaptı.

Turkcell Süper Lig'i 38 puanla 15. sırada tamamlayan Denizlispor, transfere çalışmalarına ara vermeden başladı. Denizlispor, sezon ortasında izlediği ve prensip anlaşmasına vardığı Almanya'nın Fortuna Düsseldorf takımında forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ahmet Cebe ile bugün 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, bu sezon ligi istedikleri yerde bitiremediklerini belirterek, "Bu yüzden tüm taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bir daha bu sıkıntıları yaşamamak için kollarımızı sıvadık. Sezon ortasında prensipte anlaşma sağladığımız Ahmet Cebe ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Ahmet Cebe için herhangi bir bonservis ücreti ödemedik. Ahmet Cebe, Almanya'da Fortuna Düsseldorf'un 3.Lig'den 2.Lig'e çıkmasında payı olan bir oyuncu. Bu oyuncumuzun tecrübesinden yararlanacağız. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Teknik direktör konusunda Mesut Bakkal ile yollarına devam etmek istediklerini ve kendisiyle sürekli olarak görüştüklerini belirten Genel Menajer Özhan Çetin, "Hocamız da bizimle çalışmak istiyor. Sözleşme şartları üzerinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bu konudaki pürüzleri de ortadan kaldırıp yola devam edeceğiz" diye konuştu.

Gurbetçi oyuncu Ahmet Cebe ise Denizlispor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Denizlispor taraftarları karşısında iyi bir futbol sergileyerek başarılı olmak istiyorum. Bunu da başaracağım" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ahmet Cebe kendisini 3 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı atarak Denizlispor Bayrağı ile objektiflere poz verdi.  Sırasıyla Uerdingen 05, Schalke 04 ve Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Ahmet Cebe, Düsseldorf formasıyla çıktığı 150 maçta 17 gol attı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 16:03:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?