3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Ahmet Cebe'nin yıldızı parlıyor

3. LİGDEN GELDİ DENİZLİSPOR'UN PARLAYAN YILDIZI OLDU

Sezon başında Almanya'nın Fortuna Düsseldorf Takımı'ndan transfer edilen ancak kendisine fazla şans verilmeyen gurbetçi oyuncu Ahmet Cebe, son haftalardaki futbolu ve attığı gollerle Denizlispor'un yıldızı parlayan oyuncularından biri oldu.

Almanya'nın 3. Lig ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'u 2. Lige çıkaran kadroda bulunan ve sezon başında 3 yıllığına Denizlispor'a imza atan gurbetçi futbolcu Ahmet Cebe, ilk haftalarda forma şansı bulamadı. Teknik direktörler Erhan Altın ve Nurullah Sağlam'ın gözüne giremeyen Ahmet Cebe, sezonun ilk puanının alındığı Sivasspor karşısında attığı tek golle adını duyurmaya başladı. Bu maçtan sonra yeniden yedek kulübesine mahkum olan Ahmet Cebe, teknik direktörlüğe Hakan Kutlu'nun gelmesiyle birlikte forma şansı bulmaya başladı. Sağ bek mevkisinde oynayan ancak forvete verdiği destek ve asistleriyle göze çarpmaya başlayan Ahmet Cebe, son haftalarda forvete yakın oynamaya başlayınca kritik gollere de imza attı. Toplam 23 maçta forma giyen Ahmet Cebe, attığı 5 golle takımın en çok gol atan isimlerinden biri oldu.

Denizlispor'a başarılı olmak için geldiğini ve zaman geçtikçe takıma uyum sağladığını belirten Ahmet Cebe, "Denizlispor'daki ilk sezonumda istediğim kadar forma şansı bulamadım ancak hiç yılmadan çalışmayı sürdürdüm. Hakan Kutlu ile birlikte çıkışa geçtim. İlk sezonumda takımın ligden düşmesi beni çok üzdü. Ancak gelecek sezon yeniden Süper Lige çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 14:26:03
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 17:21:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?