2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AK Parti'de temayül heyecanı

Önceliği ilçe belediye başkan aday adaylarına veren AK Parti, Cumartesi günü 68 beldenin temayülünü, beldelerin bağlı olduğu 16 ilçe merkezinde gerçekleştirecek. AK Parti Denizli il teşkilatı 29 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere güçlü adaylarla çıkmanın hazırlığı içinde çalışmalarını süratle sürdürüyor.

Yerel seçimlerdeki adayların belirlenmesi sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar ilçe temayüllerinin ardından belde belediye başkan adaylıklarına ilişkin belde temayüllerini de gerçekleştireceklerini belirterek, "29 Mart yerel seçimler öncesi hazırlıklarımızı tamamlama yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Tüm yerleşim merkezlerinde vizyon sahibi, halkımız tarafından sevilen, sayılan ve teşkilatlarımızın da benimsediği kişilerin aday olması için gerekli her türlü araştırma ve çalışmayı titizlikle yürütmekteyiz. Hedefimiz Belediyelerin tamamını AK Belediyecilik çatısı altında toplayıp hizmet üretilmesini sağlamak, milletimize ve memleketimize hayırlı işler yapacak güzel hizmetler sunacak projeleri hayata geçirecek başkanların iş başında olmasıdır" dedi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin adaylığının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla kesinleştiğini ifade eden İl Başkanı Bilal Uçar; "Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin adaylığını ve beraberinde 9 ilçe belediyesinin başkan adaylarını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Ankara Altındağ'da gerçekleştirilen toplantıda açıkladı. Açıklanmayan diğer ilçe belediye başkan aday adaylarımızla ilgili geçtiğimiz günlerde anketler ve temayüller yapıldı.

Öyle tahmin ediyorum ki açıklanmayan ilçe belediye başkan adaylarımıza ilişkin açıklamamızı da birkaç günlük kısa bir süre içersinde kamuoyuna duyuracağız" dedi. Belde belediye başkan aday adayları ile ilgili aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Uçar; "Beldelerden aday adaylıkları müracaatlarının büyük bir bölümü elimize ulaştı. Belde belediye başkan aday adaylıklarında da ilçelerde olduğu gibi beldelerimizde de hassas bir çalışma yürütmekteyiz" dedi. Uçar, temayül yoklamalarının ardından belde belediye başkan aday adaylarının açıklanacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 19:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?