2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Akademi Göz'e kalite belgesi

Denizli'de, Akademi Göz Hastanesi'ne Amerikan Sistem Recister (ASR) tarafından ISO 9001 Kalite Ödülü verildi.

Akademi Göz Hastanesi'nde düzenlenen törene, Vali Yavuz Erkmen ve Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu ile davetliler katıldı. Törende konuşan Akademi Göz Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Cem Yıldırım, hastanenin yaklaşık iki yıl önce kurulduğunu Denizli ve yöresine çağdaş tıbbın imkanlarını sunmaya çalıştıklarını söyledi. Hastaneye ISO-9001 Kalite Ödülünü veren ASR Başkanı Nesrin Serin ise, Akademi Göz Hastanesi'nin hizmetlerini daha kaliteli ve planlı bir şekilde sunduğu için ISO-9001 Kalite Ödülünü almayı başardığını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, Denizli halkına güzel bir yatırımı kazandıran hastane yönetimine teşekkür etti. Kalite belgesinin bir ürünün üretilmesinde verilen bir belge olmadığını, modern çağda kalite gibi vatandaş memnuniyeti gibi çok önemli kavramların hayata girdiğini belirten Vali Erkmen, şöyle konuştu: "Sadece sanayi anlamında değil tüm kurumların en iyi hizmeti sunması gerekir. Denizli'deki özel hastaneler içinde Akademi Göz Hastanesi'nin ilk kez bu belgeyi alması takdir edilecek bir durum."

Konuşmaların ardından, ASR tarafından hazırlanan kalite belgelerini Vali Yavuz Erkmen, hastane yöneticileri Hüseyin Erikoğlu ve Dr. Necdet Durmuş'a verdi. Daha sonra ISO-9001 Kalite Bayrağı göndere çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 11:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?