2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AKP 10 ilçede kongrelerini tamamladı

AK Parti Denizli İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şencan, 3. olağan kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "Denizli'deki teşkilatlarımız dimdik ayakta ve kongrelerden güçlenerek çıkıyor" dedi.


AK Parti kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Denizli İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şencan, AK Parti'nin Denizli'de hızını kesmeden yoluna devam ettiğini ifade ederek, Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli'nin de AK Parti ile büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığını söyledi. 3. olağan kongre sürecini değerlendiren Şencan, "AK Parti ailesi büyük bir ailedir. En alt kademesindeki üyesinden en üst kademesindeki genel başkanına kadar iyi bir ekip ve yol arkadaşıdır. AK Parti şu ana kadar gerçekleştirdiği ve halen devam eden ilçe kongrelerinde bunu açıkça ortaya koymaktadır. Genel merkez teşkilat başkanlığımızca hazırlanan kongre takvimine göre belde kongrelerimizi 5 - 25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdik. Bugüne kadar ilimizde 10 ilçemizin ilçe kongresini başarıyla tamamladık. Bu kongrelere partili arkadaşlarımızın yanı sıra halkımızın katılımı da oldukça fazlaydı" dedi.

Denizli merkez, Çardak, Honaz, Güney, Beyağaç, Buldan, Akköy, Sarayköy, Tavas ve Serinhisar ilçelerinde kongrelerin tamamlandığını, bir ay içerisinde de Babadağ, Acıpayam, Baklan, Bozkurt, Çivril, Bekilli, Çameli, Kale ve Çal ilçelerinde kongrelerin yapılacağını belirten Abdullah Şencan, "AK Parti Türkiye genelinde en hızlı teşkilatlanan partidir. Çünkü AK Parti milletin partisidir. AK Parti ailesi birlik ve beraberlik içersinde en zor zamanda bile dayanışma içersinde olmayı başarmıştır. Bu düşünceden hareketle oluşan ilçe kongrelerinde yönetim kademelerine seçilen üyelerimiz AK Parti'nin vizyon ve misyonunu çok iyi algılamış ve ekip çalışması içinde yetki ve görev anlayışını sergileyebilen yöneticilerden oluşmaktadır. AK Parti'nin ruhuna uygun, herkesi kucaklayabilen, toplum içinde sevilen sayılan insanlardan olması, herkese eşit yakınlıkta ve herkesin kendisinde bir şeyler bulduğu kişiler olmasına dikkat ediyoruz. Tabi ki eğitim seviyesi olabildiğince yüksek, ülke meselelerine vakıf, takım ruhu ile hareket edebilecek ekip çalışmasına önem veren, geleceğe dönük projeleri olan insanların aday olmaları veya yönetim kurulunda yer almaları önemsediğimiz hususlar arasında yer almaktadır "dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 15:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?