8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

AKP Denizli İl Divan Toplantısı

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Kasım-Aralık Birleştirilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı. 

Yenişehir Pekdemir Düğün Salonu'nda yapılan AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Selma Aliye Kavaf ve Mithat Ekici, İzmir Milletvekili ve Denizli Bölge Sorumlusu İsmail Katmerci, Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe ve belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, muhalefetin, AK Parti'nin oluşturduğu yenilikçi, gerçekçi ve dürüst çizgiyi hala fark edemediğini belirterek, "Muhalefet partilerinin hala geçmişin köhne siyaset anlayışını terk edemediğini, kavgacı, karalayıcı, hiçbir çözüm üretemeyen, kısır çekişmelerin içinde dönen bir yapıyı ısrarla sürdürmeye çalıştığını görüyor ve üzülüyoruz. Partimiz dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de reformlarını sürdürecek. Denizli ise hak ettiğini almaya devam edecektir" dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf, 22 Temmuz, Cumhurbaşkanlığı ve referandum sürecini başarıyla geçtiklerini belirterek bundan sonra istihdamın önünün açılması, kamu yatırımlarının artırılması, işsizliğin önlenmesi için çalışacaklarını söyledi. 

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, 22 Temmuz seçimlerinde halkın birilerine bir şeyler anlattığını belirterek, "Ama 22 Temmuz'da sandıktan çıkan sonucu birileri anlamadı. 21 Ekim'de yapılan referandumda ise halk o birilerine bazı şeyleri detaylarıyla anlattı. Bu iki seçim sonuçlarından da bayram etmesi gereken biziz. Ama yukarıda olmak zor. Rehavete kapılma şansımız yok. Çünkü bu millet çok hassas ve tuttuğunu çok iyi tutar. 22 Temmuz seçimlerinde Denizli'de hedefi tutturamadık. Diğer siyasi partilerden 70-80 milletvekili aday adayı çıkarken, biz 14'te kaldık. Bu hoş bir şey değil. Türkiye ortalamasında partimiz yüzde 47 oy alırken biz burada yüzde 40'larda kaldık" diye konuştu.
22 Temmuz seçimleri öncesinde Denizli'den 7 milletvekili çıkaracaklarını söylediklerini hatırlatan Zeybekci, ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Çünkü yaptıkları icraatları halkımıza yeterince anlatamadıklarını belirten Zeybekci, şöyle konuştu: "Seçimlerde hak ettiğimizi alamadıysak bunun sebebi kendimizi tam olarak anlatamadığız içindir. 2009 yerel seçimlerinde Denizli'deki tüm belediyeleri almak boynumuzun borcu oldu. AK Parti kimsenin tapulu malı değil. Tıkayıcı olmamamız lazım. Bize gelmek isteyenlere kapılarımızı sonuna kadar açmamız, onları kazanmamız gerekir." 

Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını anlatan Zeybekci, "Bu ülkenin insanları Çanakkale'de, Allahuekber Dağları'nda, Kurtuluş Savaşı'nda koyun koyuna yatıyor. Bizi kardeşlerimizle ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecek" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 18:29:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?