2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AKP Türkiye’ye yeni vizyon kazandırdı

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana geride kalan 8 yılda alışılmış siyaset anlayışının dışında cesur ve radikal politikalarla Türkiye'ye yeni bir vizyon kazandırdığını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin dürüst ve sorunlara akılcı çözümler üreten siyaset tarzının kısa sürede başarılı sonuçlar verdiğini söyledi.

AK Parti'nin 8 yılda Cumhuriyet tarihinin en parlak sayfalarının yazılmasını sağladığını belirten Yüksel, açıklamasında “Ülkenin geleceğini planlamıştır. Türkiye artık bölgesinde ve dünyada saygın bir yeri olan, aktör ülke konumuna gelmiştir" ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin büyük bölümü iktidarda geçen 8 yıllık döneminde, Anadolu'nun sesinin daha gür çıktığını, hizmetin gerçek anlamıyla tabana yayıldığını ve farklı bir dönem olduğunu vurgulayan Mehmet Yüksel, açıklamasında şunları vurguladı:

“Türkiye tarihi bir süreci AK Parti iktidarıyla yakalamış ve başarıyla sürdürmektedir. AK Parti, tarımdan sağlığa, eğitimden ulaşıma tüm alanlarda milletin arzu ettiği yönetim anlayışını ve rotası hizmet olan yaklaşımı başarıyla sergilemiştir. AK Parti dün neler yapıldığına değil, bugün ve yarın neler yapılabileceğine bakmıştır. Dolayısıyla ülkemiz her gün gücüne güç katarak içeride dinamizmlerini artırırken dışarıda da dik duruşunu ve ülkemizin şanlı tarihine yakışır vakarını başarıyla temsil etmiştir.”

Halkın AK Parti'ye bugüne kadar hiçbir siyasi oluşuma vermediği desteği verdiğini belirten Yüksel, 8 yıllık siyasi yaşamın neredeyse tamamında iktidarda olmasının, AK Parti'nin çizgisinin doğruluğunu teyit ettiğini kaydetti.

Açıklamasında, Türkiye'nin artık, büyük, güçlü, sarsıntılara karşı dirençli ekonomisiyle dünyada farklı bir konumda yer aldığını belirten Mehmet Yüksel, açıklamısında şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye AK Parti'nin ortaya koyduğu siyasi anlayışla dünyada sözü dinlenen bir ülke konumuna gelmiş, bölgesinde ve dünyada saygın bir yeri olan, aktör ülke konumundadır. Ülkemizde yaşanan değişim ve dönüşüm, millet olarak ilerleyişimize zemin hazırlayan önemli adımların yansımasıdır.”

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 14:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?