2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AKP'de büyük toplantı

Denizli'de AK Parti ilçe ve belde başkanlarının katılımıyla toplantı düzenlendi.

AK Parti İl binasında il başkanı Bilal Uçar başkanlığında yapılan toplantıya belediye başkan adaylarının hepsi katıldı. Toplantıda seçim öncesi yapılması düşünülen çalışmalara ilişkin ön değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Türkiye'de öncelikli olarak il belediyesi başta olmak üzere ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tamamını belirleyen tek ilin Denizli olduğunu ifade ederek, "Denizli ili olarak birlikte çalışmanın her zaman güzelliklerini yaşadık. Diğer siyasi partiler Türkiye'de birçok ilde halen belediye başkan adaylarını bile belirlememişken Denizli Ak Parti olarak tüm belediye başkan adaylarımızı belirlemenin ve kamuoyuna açıklamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Partimiz aday adaylığı sürecini bir bayrak yarışı olarak değerlendirmektedir.

Adaylık sürecindeki aday adaylarından beklentisi, küsmeden, kırılmadan, incinmeden, hizmete, bu yolculuğa devam etmek olmuştur. Bu süreç bu şekilde kamuoyumuzca değerlendirilmelidir. Çünkü Ak Parti'de ben değil biz anlayışı vardır. Ak Partililer halka en iyi hizmet verebilmenin derdindedirler. Asla makam ve mevki peşinde değildir" dedi.

Başkan Uçar belediye başkan adaylarını belirlerken çok hassas bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Bugüne kadar AK Partili belediye başkanları ve yerel yöneticilerinin hizmetlerinin halk tarafından yakından müşahede edildiğini kaydeden Uçar; "AK Parti yola çıkarken hizmet üretmek, eserler üretmek, milletimizin derdine çareler üretmek ve meselelerine çözüm üretmek için yola çıkmıştır. Öyle ki bugün AK Partili belediyeler eserler ortaya koymuş, hizmetleriyle halkımızı memnun etmiş, şehirlerin ve kentlerin yeni bir yüz kazanmasını halkının geleceğe daha sağlam bir inanç ve güvenle bağlanmasını sağlamıştır. AK Partili belediye başkanları geride kalan 5 yıl içinde çok başarılı hizmetlere imza attılar. 40-50 yılda yapılamayan birçok icraat bu zaman dilimi içinde gerçekleşti. Başta Denizli belediyemiz olmak üzere ilçe ve beldelerimizde Ak Partinin hizmet anlayışının eserleri göz kamaştırmaktadır" dedi.

29 Mart akşamı yerel yönetimlere talip olan AK Partili adayların kentlerin ve yörelerinin değişime ve dönüşüme başladıkları ilk adım olacağını ifade eden Başkan Uçar; "Bugünden itibaren yoğun bir çalışma temposu içine giriyoruz. Hep birlikte halkımızla beraber ortaklaşa çözümler üreterek ilçelerimizin ve beldelerimizin kalkınması için projeler geliştirip hizmetlerimize devam edeceğiz. Biz 29 Mart 2009 tarihinde seçimi nasıl alacağımızı değil seçimi kazandıktan sonra ne yapacağımızı planlamak zorundayız. Bizim AK Parti olarak bu seçimde önemsediğimiz temel sloganımız 'Durmak Yok Hizmete Devam' sözüdür. Çünkü AK Partililer durmadan ve dinlenmeden gece gündüz demeden çalışmak, milletimize hizmet üretmek ve milletimizin gönlündeki yerini korumak durumundadır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 12:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?