3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

AKP'de Uçar yeniden aday

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, 10 Mayıs'ta yapılacak 3.Olağan İl Kongresi'nde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Parti binasında Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ve parti yöneticileriyle basın toplantısı düzenleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, kongreden daha da güçlenerek çıkacaklarını söyledi. Kongrede yeniden başkan adayı olduğunu belirten Bilal Uçar, "AK Parti yıllardır ülkemizi geri bırakan çatışmacı ve kavgacı siyaset anlayışını terk ederek, uzlaşmacı ve barışçı bir dil ile siyasetini sürdürdü ve sürdürmeye devam etmektedir. AK Parti 2004 yerel seçimleri, 2007 genel seçimleri ve en son yapılan 29 Mart yerel seçimlerinde birinci parti çıkarak Türkiye'nin en güçlü partisi olduğunu ve desteğini milletimizden aldığını açıkça ortaya koymuştur. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli insanı da AK Parti'ye büyük bir destek ve güven duymaktadır" dedi.

Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf'ın Devlet Bakanlığı'na atanmasının Denizli'ye verilen bir ödül olduğunu anlatan Uçar, sözlerine şöyle devam etti: "Halkımızın bu desteği, güveni ve Denizli'nin Ege Bölgesi'ndeki başarısı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilmesine vesile olmuştur. Sayın bakanımız gerek Denizli'ye gerek ülkemize çok büyük katkı sağlayacaktır."

AK Parti'nin pazar günü Merkez Kapalı Spor salonunda yapılacak 3. Olağan İl Kongresi'nde 650 delegenin oy kullanacağı, kongreye Devlet Bakanlığı'na atanan Selma Aliye Kavaf'ın da katılacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 18:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?