8
Mayıs
2024
Çarşamba
DENİZLİ

AKP'den Denizliler'e teşekkür

Ak Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Denizli ziyaretinde coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür etti. Açılışlar yapmak ve partisinin düzenlediği mitinge katılmak için dün Denizli'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan binlerce kişi tarafından karşılandı.

Demokrasi Meydanı'ndaki mitingde binlerci kişinin Başbakan'ı coşkuyla karşıladığını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, "Denizli insanı vefalıdır. Yapılan hizmetleri unutmaz. Açılışlarımıza ve mitingimize katılarak bu vefayı gösteren halkımıza şükranlarımızı sunuyorum. Sümer Kavşağı'ndaki açılış törenlerinde ona eşlik eden, miting meydanına geçtiğinde ise bizim her zaman söylediğimiz gibi, iki sevdalının kucaklaşması şeklinde onu kucaklayan Denizlili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Miting meydanına gelen Denizliler'in bu büyük sevgi gösterisine Başbakan Erdoğan'ın da çok memnun olduğunu ifade eden Uçar, "Denizli halkının kimi sevdiği, hangi iktidarı istediği ortaya çıktı. Denizli halkı Başbakan'ı seviyor, Denizli halkı hizmetleri biliyor ve devamını istiyor. Denizli halkı Ak Parti'yi istiyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 13:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan ucar IP: 88.251.7.xxx Tarih : 16.07.2007 09:17:21
sayın il başkanı teşekkür etmezmisiniz tabiki edersiniz fabrikalarda çalışan yüzlerce binlerce insanı mesai bitiminde patronların zoruyla servislerle oraya taşıtdığınızı nasıl unutdunuz siz unutun ama merak etmeyinki bu halk bunu 22 temmuz günü hatırlayacaktır.