2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AKP'den ilçelerde seçim toplantısı

AK Parti Denizli İl Teşkilatı'nın düzenlediği ilçe toplantıları sürerken, il başkanı Bilal Uçar, "Her ilçeye partimizin sunacağı hizmetler var. Bu milletimizin bir beklentisidir." dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Acıpayam, Çameli, Akköy ve Honaz ilçelerinde, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partili belediye başkanlarının katılımıyla ilçe parti merkezlerinde toplantı yaptı.

Toplantılara İl Başkanı Bilal Uçar'ın yanı sıra, İl Teşkilat Başkanı Abdullah Şencan, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Uzunoğlu, İl Seçim İşleri Başkanı Erol Koşarhan, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Abdullah Koç, ilçe sorumluları ve ilçe görevlileri katıldılar.

Acıpayam, Çameli, Akköy ve Honaz ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılarda yaklaşan yerel seçimlerde izlenmesi gereken yol ve metotlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar; "İlçelerimizi kalkındırmak için var gücümüzle AK Parti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2004 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerinden bugüne kadar görev yapmakta olan belediye başkanlarımız ilçelerini ve beldelerini köy olmaktan kurtarmış ve yeni bir vizyon kazandırmıştır. Kıt kaynaklarla büyük işler başarmak sadece AK Partili belediye başkanlarına mahsus bir özelliktir. Acıpayam Belediye Başkanımız ilçeyi modernize etmiş, Çameli Belediye Başkanımız Çameli'nin çehresini değiştirmiştir. Akköy İlçesi gelişimini sürdürmektedir. Honaz İlçesi ise yeni bir tarih yazarak ilçenin değişim ve dönüşümünü büyük ölçüde tamamlamıştır. Bu hizmetler ve gelişmeler AK Partinin ortaya koyduğu hizmet anlayışına bağlıdır.

AK Parti hangi yörede çalışma sürdürüyor ise o yöre kalkınmanın kapılarını aralamıştır. Ak Partili belediyeler bugüne kadar milletin yüzünü güldürmüş bugünden sonrada güldürmeye devam etmiştir. AK Partinin öncelikleri milletimizin öncelikleridir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 14:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?