7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

AKP'den Pekdemir'e ziyaret

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin ve İl yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir'i ziyaret ettiler. 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin ziyarette yaptığı konuşmada, İl Genel Meclisi'nin köylere adeta hizmet yağdırdığını belirterek teşekkür etti. Yerel yönetim hizmetlerinin büyük ölçüde il genel meclislerine devredildiğini ve TBMM'de çıkarılan yasalarla yetkilerin arttırıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, bu görevlerin Denizli'de başarı ile yerine getirildiğini söyledi. 

KÖYDES Projesi'yle önemli hizmet adımlarının atıldığını belirten Şahin Tin, "Ortaya koyduğumuz gayret, hafızalarda yer edecek bir gayrettir Kadirşinas olan milletimiz, yapılan hizmetleri unutmamıştır ve unutmayacaktır. 2007 yılında da köylerimize hizmetlerimiz sürecek ve köylerimizdeki kalkınmayı arttıracağız. İl Genel Meclisimiz başarılı çalışmalara imza atmaktadır. 2006 yılında en ücra köylerimize kadar uzanan hizmetler ve başarılı bir şekilde uygulanan programlar, 2007 yılında da devam edecektir" dedi.

Yürütülen ve uygulanan projeler hakkında bilgi veren İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ise, amaçlarının halka hizmet olduğunu belirterek, "Meclisimiz daha refah ve huzurlu, yaşanabilir bir Denizli sağlamak için yatırımlarını sürdürüyor. Her kararımızı gençlerimizin ve milletimizin geleceği için alıyoruz. Köylerimizin biriken, çözümlenemeyen sorunlarını bitirmenin mutluluğu ve çalışma azmi ile 2007 yılında da yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 11:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?