5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

AKP'li Kırmızı partiden istifa etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Buldan İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ali Kırmızı, partisinden istifa etti. AK Parti Buldan İlçe Başkanı Hasan Coşan, Kırmızı'nın istifasının kendileri tarafından istendiğini söyledi.
 
AK Parti Buldan İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ali Kırmızı'nın partiden istifa etmesinin ardından bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Coşan, partilerinin, kurumsal anlamda halkla bütünleşmiş, gece gündüz demeden ve ahlaki değerlerden taviz vermeden çalışan yöneticilerden oluştuğunu belirtti. Bu konuda AK Parti'nin açık bir tavır koyduğunu ve asla tavizkar davranmadığını ifade eden Coşan, "Partimizin ilkelerini benimsemeden ve özümsemeden AK Parti'de siyaset yapmak asla mümkün değildir. İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ali Kırmızı ile uzun zamandır devam eden bir uyumsuzluk sorunumuz vardı. Bu sorun, şahsım ve teşkilatımızla alakalı bir sorun değildir.
Yaşanan sorun meclis üyesinin partiyle uyumsuzluk sorunuydu. Bu olumsuzluklar neticesinde kendisinden istifasını istedik. Meclis üyesi bizim talebimiz üzerine istifa etmiştir. Partimizin ilkelerine uygun tavır ve davranış sergilemeyen kim olursa olsun, hangi yetkiye sahip olursa olsun, partimizin Buldan İlçe Teşkilatı'nda yönetici olarak bulunması asla kabul edilecek bir durum değildir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 15:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?