5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

AKP'liler iftar yemeğinde buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Genel Meclisi Grubu, iftar yemeğinde biraraya geldi. 

AK Parti İl Genel Meclis Grubu tarafından Bağbaşı Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Osman Yüceliş ev sahipliği yaparken, iftara İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ve meclis üyeleri katıldı. 

İftar yemeğinin ardından konuşan İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Yüceliş, Denizli'nin her köyüne sunulan hizmetlerde birlik ve beraberlik içinde alınan kararlar olduğunu bunun da hizmet kalitesini ortaya koyduğunu söyledi. AK Parti Grubu olarak köylere ulaştırılan hizmetlerde herhangi bir ayırım yapmadıklarını belirten Yüceliş, "Birlik ve beraberliğimiz sayesinde şehrimizin en ücra köşesine kadar hizmeti fazlasıyla götürerek milletimize sunduk" dedi. 

İl Genel Meclisi'nin gerçekleştirdiği çalışmalardan parti adına gurur duyduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Tin, "İl Genel Meclisi üyelerinin yapması gerekenlere ilişkin, partimiz iktidarının koymuş olduğu hedefler, Denizli'de başarıyla tamamlanmıştır. AK Parti olarak, iktidara gelmeden önce çalışıp milletimize hizmeti sunacağımıza söz verdik. Sözümüzü de tutuyoruz" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 13:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?