3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

'AKP'nin tek alternatifi MHP'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Feridun Ünal, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde partisinin oylarını arttırdığını söyledi.

İl binasında basın toplantısı düzenleyerek seçimlerle ilgili değerlendirme yapan MHP Denizli İl Başkanı Feridun Ünal, 2007 genel seçimlerinde Denizli'de 92 bin olan oy sayısını, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde 132 bine çıkardıklarını belirterek, "Seçimlerin Denizli'de huzur içinde geçmesi bizi çok sevindirdi" dedi.

Seçim sonuçlarından AK Parti'nin tek alternatifinin MHP olduğunun tekrar ortaya çıktığını belirten Feridun Ünal, "Bu seçimde partimize teveccüh gösterenlere teşekkür ediyorum. Bu seçimler geride kaldı. Artık çalışmalarımızı arttırıp önümüzdeki seçimlerde daha başarılı olmamız gerekiyor" dedi.

Toplantıda seçimlerden bir gün önce kendisinin ve CHP İl Başkanı Ali Kavak'ın birlikte çekilen fotoğraflarının bulunduğu afişlerin dağıtılmasına da değinen Ünal, "Bu afişlerle ilgili Seçim Kurulu'na başvuruda bulunduk. Seçim Kurulu da Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bu afişlerin kimler tarafından dağıtıldığı ortaya çıkacak ve biz de tüm yasal haklarımızı kullanacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 22:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?