2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

AKP'ye siyah çelenk

ALPEREN OCAKLARI'NDAN AK PARTİ'YE SİYAH ÇELENK

Kandil ve Mahmur'dan bir süre önce Türkiye'ye giriş yapan 34 PKK'lının çiçeklerle karşılanmasına tepkiler sürerken, Denizli'de Alperen Ocakları protesto eylemi yaptı.

Delikliçınar Meydanı'nda toplanan Alperen Ocakları Denizli Şubesi ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Denizli İl ve İlçe Teşkilatları üyeleri Türk bayrağı açarak dövizlerle yürüdü. Terör örgütü ve hükümet aleyhine sloganların atıldığı eylemde polis geniş güvenlik önlemleri alırken, okunan basın açıklamasında, terör örgütü mensuplarının karşılanma şeklinden duyulan rahatsızlık dile getirildi. Yaşananların doğu ile batı arasında kapanması zor bir psikolojik harp başlattığı belirtilen açıklamada, "Türkler ile

Kürtlerin kardeşliği ve bebek katili PKK'nın kalleşliği aşikar iken, yıllarca hainlikle hayatını tüketmiş soytarıların kahramanlaşmasını içimize sindiremiyoruz" denildi.

Basın açıklaması, "Cümle şehit yakınlarının boynu hep bükük. Vatanı candan çok sevene reva mı bu yük? Ettiğiniz bu kötülük millete de o kadar yük? Bunun adı cephede Mehmetçiğe ihanet" şiirinin okunmasıyla sona erdi.

Basın açıklanmasının okunması sırasında toplanan vatandaşlar Alperen Ocakları'nın eylemine alkışlarla destek verdi. Alperen Ocakları üyeleri daha sonra AK Parti Denizli İl Başkanlığı binasına kadar yürüdü ve burada üzerinde, "Bunun adı cephede Mehmetçiğe ihanet" yazılı siyah çelengi parti kapısının önüne bıraktı. Tekbir getirerek bir süre daha yürüyen grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

ALPEREN OCAKLARI'NDAN AK PARTİ'YE SİYAH ÇELENK
ALPEREN OCAKLARI'NDAN AK PARTİ'YE SİYAH ÇELENK
ALPEREN OCAKLARI'NDAN AK PARTİ'YE SİYAH ÇELENK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 16:11:04
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 01:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?