2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ali İpek devam edecek!

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ DEVAM KARARI ALDI

Turkcell Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Denizlispor'da, yönetim kurulu göreve devam kararı aldı.

Turkcell Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala Ankaraspor'un ardından düşen ikinci takım olmayı garantileyen Denizlispor, kulüp başkanı Ali İpek başkanlığında toplanarak durum değerlendirmesi yaptı. Sezon değerlendirmesi ve yeniden yapılanmanın görüşüldüğü ve yaklaşık 3 saat süren toplantıdan göreve devam edilmesi kararı çıktı.

Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, sezonun değerlendirildiği ve gelinen noktanın başarısızlık olarak görüldüğü toplantıda, görevi bırakıp gitmek yerine sorumluluk alarak, Denizli halkı ile kenetlenerek yeniden Süper Lig'e dönülmesi çalışmalarına başlanmasına karar verildiği kaydedildi. Yaşanan sezondaki başarısızlığın irdelenmesinin yapılacağı ve kamuoyu ile paylaşacağı belirtilirken, yaşanan krizin fırsata dönüştürülmesi için, yeni sezon çalışmalarına erken başlanılması ve yeniden Süper Lig'e dönüşün sağlanması için birlik çağrısında bulunulmasına karar verildi.

Denizlispor Yönetim Kurulu ayrıca, önceki yıllarda başlattığı öz kaynak çalışmalarına daha çok önem verilmesi kararına vardı. Alınan karara göre, alt yapının güçlendirilmesi, yeni tesisler konusunda ileri adımlar atılması ve öz kaynak düzenine dönülmesinin yanında, profesyonel yapının yeniden yapılandırılmasını sağlayacak girişim ve çalışmalara hız verilecek.

Geride kalan üç maça onurla çıkılarak mücadele edilmesinin ve gelecek sezonun iskelet kadrosunun oluşturulması yanında gençlerin takıma kazandırılması kararı da alan yönetim kurulu, Denizli'ye gelecek sezon şampiyonluk yaşatılması için birlik beraberlik çağrısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 17:38:02
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 17:55:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?