2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Ali İpek inanıyor!

ALİ İPEK UMUTLU

Denizlispor Başkanı Ali İpek, ikinci yarıya daha güçlü bir takımla gireceklerini ve son haftaya kadar mücadelelerini sürdürerek ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 7 puanla 17. sırada tamamlayan ve en yakın rakibiyle arasında 10 puan fark bulunan Denizlispor'da, kulüp başkanı Ali İpek kimsenin umutsuzluğa kapılmamasını istedi.

3 puanlık sistemde her şeyin olabileceğini ve 16 maç yapılacağını belirten Ali İpek, "İkinci yarıya daha güçlü bir takımla başlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 3 veya 4 oyuncu daha transfer edeceğiz" dedi.

Denizlispor'a büyük katkı sağlayacak bazı futbolcularla görüşmelerini sürdürdüklerini belirten Ali İpek, "Şu anda bu isimleri açıklamamız doğru değil. Anlaşma sağlandıkça bunları tek tek kamuoyuna duyuracağız. En kısa zamanda bu transferler de bitirilecek. Taraftarlarımızın umutsuzluğa kapılmasını istemiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri de geride bırakacağız" dedi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek naklen yayın ihalesinde çıkan sonucun Türk futbolu ve kulüpler açısından iyi bir gelişme olduğunu söyledi. Türk futbolunun marka değerinin ne kadar önemli olduğunun ortaya çıktığını belirten İpek, "Türkiye dünya üçüncüsü olmaya başaran bir ülke. İhale sonucunda takımların gelirleri neredeyse ikiye katlanacak" dedi.

Devre arası transfer döneminde Altay'dan Okan Koç, Ankaragücü'nden Mustafa Er, Gebzespor'dan Mustafa Öztürk ve 3 sezon önce Denizlispor'da forma giyen İbrahim Ege'yi renklerine bağlayan Yeşil-siyahlı ekibin sol bek, sağ bek, orta saha ve forvete takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Öte yandan Denizlispor'da hafta sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Kupada oynadığı 2 maçta 4 puan toplayan ve gruptan çıkma yolunda avantajı elinden bırakmak istemeyen Yeşil-siyahlılarda, sakatlıkları süren Emin ve Ahmet Cebe'nin yanı sıra, Benin Milli Takım kadrosunda bulunan Koffi ve kadro dışı bırakılan Bangoura forma giyemeyecek.

ALİ İPEK UMUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 16:11:01
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 16:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?